Click pentru acces site Entobotanicile ataca tineretul 2013

Arhiva proiecte:

Proiecte in desfasurare:

Gfest 2013

Anul acesta G-FEST inseamna tineret, artisti, familie si ONG implicandu-se astfel peste 2.000 de tineri in diverse activitati. Se vor organiza jocuri sportive si competitii pentru tinerii dornici de miscare, ateliere si sali de repetitii unde artistii vor lucra live, workshop-uri educationale, kids zone si seara de filme destinata copiilor. Vor avea loc schimburi de experienta si comunicare intre ONG-uri intr-un cadru organizat. Va asteptam la cele trei zile de festival in perioada 13-15 Septembrie pentru a va distra, a socializa, dar si pentru a va arata noi metode de a petrece timpul liber.

Rock'N'Iasi 2013

In anul 2013 Rock`n`Iasi a ajuns la editia a IX-a. Proiectul a primit finantare anul acesta de la Administratia Fondului Cultural National. Rock`n`Iasi are scopul de a promova trupele de rock debutante. Astfel in concurs s-au inscris 49 trupe ( 20 metal si 29 alternative). Prima parte a concursului (semifianala si finala metal) a avut loc in perioada 19 - 20 octombrie. A doua parte a concursului a avut loc in perioada 1 - 3 noiembrie (1 noiembrie - semifinala alternative, 3 noiembrie - finala alternative). Pe 2 noiembrie a avut loc lansarea de album a trupei Bucovina. In aceast proiect au fost implicati 30 de voluntari romani si 12 voluntari straini (spanioli, italieni, portughezi).

Sustine Artistii Ieseni 2013

Proiectul si-a propus sa creasca notorietatea tinerilor artisti in randul tinerilor din Municipiul Iasi. S-a creat o compilatie, care a fost distribuita in randul a 500 de studenti participanti la cele 2 concerte organizate in cadrul Unifest. Totodata, au fost inregistrate 20 de piese si a fost facut un atelier de comunicare cu publicul.

Gfest 2014

In perioada 22-24 august 2014, Asociatia Studentilor Chimisti Ieseni organizeaza, in incinta parculul Casei Pogor, a III-a editie a festivalului GFEST, proiectul fiind finantat din bugetul Consiliul Judetean Iasi, conform prelegilor Nr.305/2005.Festivalul are 4 domenii de interes: Artisti, Familie, Sport si ONG, prin care se doreste promavarea educatiei non formale si petrecere a timpului liber intr-un mod constructiv pentru tineri. In cele 3 zile de festival vom avea 15 ONG-uri implicate, 10 ateliere pentru artisti, competitii sportive, conferinte, zona special amenajata pentru copii, reprezentatii si concerte prin care se doreste promovarea a peste 50 de artisti locali. Asociatia Moldavia pe langa faptul ca a avut membri care au participat la training, si a participat cu un stand si activitati in zona ONG, s-a implicat activ in organizarea festivalului (planificarea acestuia, pregatirea, dar si evaluarea acestuia).

Rock'N'Iasi 2014

Am organizat 7 seri de festival: 3 alternativ, 3 metal si 1 seara aniversar. S-au inscris 38 de trupe la concursul Rock`n`Iasi 2014 (18 la sectiunea alternativ si 20 la sectiunea metal). Serile de vineri a fost dedicate concursului, sambetele au fost dedicate recitalului, duminicile au fost dedicate workshop-urilor de alternativ si metal: tribut Green Day si Tool, iar sambata - 15 noiembrie a avut loc aniversarea trupei din Iasi G.O.D.

"clear">